Skip to content

OVer ons

DS Meubel is de specialist en producent van zowel indoor- als outdoor zitmeubelen.

We leveren standaard- maar ook maatwerkmeubelen voor ieder interieur. De gehele collectie wordt handgemaakt in eigen productie in Druten. Daarbij worden keuzemogelijkheden aangeboden zoals voetmogelijkheden, stiknaden en honderden prachtige kleuren en texturen van leder en stof. Met het streven om het meest ideale en persoonlijke comfort te realiseren met een uitstraling naar eigen wens.

In de afgelopen 25 jaar is DS Meubel uitgegroeid tot één van de grotere meubelfabrikanten in Nederland. Naast het ontwerpen en produceren van de DS Meubel en Chill-line collectie, worden ook verschillende projectmatige opdrachten aangegaan. Waarbij diversiteit, flexibiliteit, maatwerk en een hoge mate van service het bedrijf uniek maakt. In het kader van verduurzaming is DS Meubel daar waar mogelijk overgestapt naar duurzame materialen en hebben restmaterialen nieuwe bestemmingen gekregen.

Ons team waar iedereen zijn of haar expertise heeft, jong en enthousiast is, wil graag samen met jouw bouwen aan de verdere verduurzaming, groei en ontwikkelingen van DS meubel. Inmiddels zijn we verhuisd naar ons volledig nieuwe moderne fabriek in Druten.